Köszöntjük weblapunkon
Élmények, riportok a Marosvásárhelyi Rádióban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Török Ildikó   

Májusi hónapban  látogatott el iskolánkba a Marosvásárhelyi Rádió  gyermekműsorának társszerkesztője és a Gazdaélet című rovat főszerkesztője, Sármási-Bocskai János. A Kölyök Rádió műsorában kaptak lehetőséget az I. osztályunk tanulói, hogy kipróbálják a rádiós szakmát.

 

Bővebben...
 
Versenyvizsga ideiglenes könyvelői állásra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Köllő Sándor   

12 MAI  2017

Liceul Tehnologic  „Sövér  Elek" Joseni judeţul Harghita, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinată a funcţiei contractuale de administrator financiar (patrimoniu)/ contabil şef l , S .

 

Bővebben...
 
Természettud 2017 - diákkonferencia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Lukács   

Május 5-7 között, 13. alkalommal szervezte meg a Nagyszalontai Arany János Elméleti Líceum a Természettud diákkonferenciát. Iskolánkból Kiss Arnold kémia szakos tanár úr irányításával két előadással neveztek diákok a konferenciára.

 

Bővebben...
 
Értékes tények, nagy élmények - látogatás a Richter gyógyszergyárál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Beáta   

A Richter Alapítvány 2016 őszén érdemlegesnek tartotta, hogy iskolánk pedagógusát, Kiss Loránd kémia szakos tanár urat a Magyar Kémiaoktatásért díjjal tüntesse ki és jutalmazza. A jutalmazás egyik mozzanata, hogy a tanár úr által kijelölt tanulócsoport részt vehetett 2017. április 10- én a Budapesten szervezett Richter Gedeon Gyógyszergyár látogatással egybekötött „Rendhagyó Kémiaórán”.

Bővebben...
 
Rendhagyó kémia óra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Boglárka   

A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar kémiaoktatásért kuratóriuma ebben a tanévben is jutalmazott négy kémiatanárt a Magyar Kémiaoktatásért Díjjal. Ezek a tanárok a program keretén belül elhozhatták néhány diákjukat az alapítvány által szervezett rendhagyó kémiaórára. Az iskolánk díjazott tanára, Kiss Lóránd nem tudott részt venni, így az iskola másik kémiatanára, Kiss Arnold kísérte el a négy diákot.

Bővebben...
 


1. oldal / 23

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 96 vendég böngészi