Köszöntjük weblapunkon
Magyar Kémiaoktatásért Díj 2016 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: www.richter.hu   

2016. november 15-én négy kémiatanár vehette át ismét a kiemelkedő szakmai munkásságáért „A Magyar Kémia Oktatásért-díjat". Az elismerést olyan középiskolai és általános iskolai kémiatanárok kapják, akik évtizedeken át tartó áldozatos munkájukkal nagymértékben hozzájárulnak a magas színvonalú szakképzéshez, kiemelt figyelmet fordítanak a kémia oktatására, megszerettetésére, valamint a tehetséges diákok felkarolására.

Bővebben...
 
Tudományos Diákkörök Erdélyi Konferenciája - TUDEK 2016 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Beáta   

Az idei évben a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum volt a XV. Tudományos Diákkörök Erdélyi Konferenciájának házigazdája. A konferencia 2016. december 2-4 között zajlott, amelyre 28 iskola 149 diákja jelentkezett.


Bővebben...
 
Szívüket foglalták verssorokba PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

Az Alfalvi Fiatalokért Egyesület szervezte meg 2016. december 13-án, pénteken a Gyergyóalfalvi Sövér Elek Szakközépiskola díszteremben, a Communitas Alapítvány támogatása által létrehozott „Versekbe zárt szívek” címet viselő szavalóversenyt. Fontos kiemelni, hogy nem csak a helyszínt adta az iskolaközpont, de a magyar szakos pedagógusok a verseny előkészületeiben és az irodalmi kérdésekben, tematikában és a szakértelmi zsűri összeállításában is kivette a részét.

Bővebben...
 
Táncház a DT szervezésében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Emőke - DT elnök   

A diákönkormányzat által megnevezett, meghirdetett Táncház 2016. november 15-én került megrendezésre a Sövér Elek Szakközépiskola dísztermében este 7 és 10 óra között.

Bővebben...
 
Díjat nyert az országos döntőn a gyergyóalfalvi Erdős Réka PDF Nyomtatás E-mail
Írta: EMT   

A budapesti székhelyű Magyar Természettudományi Társulat (MTT) és az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) által közösen szervezett Hevesy György Kémiaverseny országos döntőjét 2016. március 19-én szerveztük meg Marosvásárhelyen, a Bolyai Farkas Elméleti Líceumban.

Bővebben...
 


1. oldal / 21

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 31 vendég böngészi