Köszöntjük weblapunkon
Tanévnyító PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Török Károly   

 

Tanulj meg mindent, amit lehet, amikor csak lehet, akitől csak lehet! Egyszer eljön az az idő, amikor hálás leszel ezért magadnak.

Sarah Caldwell


Bővebben...
 
Raluca Rîpan kémiaverseny 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Boglárka   

A Raluca Rîpan kémia tantárgyverseny Csíkszeredában szervezett megyei szakaszán idén én képviseltem iskolánkat. Az aznapi teljesítményem alapján megyei másodikként jutottam tovább az országos szakaszra, amelyet Aradon szerveztek.

Bővebben...
 
A fiataloknak is prioritást jelent az önkéntesség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hargitamegye.ro   

Tudományos illetve önkéntes jellegű táborban vett részt az Alfalvi Ifjúsági Egyesület


Hasznosan töltötte az Alfalvi Ifjúsági Egyesület az elmúlt nyarat, fiataljai részt vettek a Tudományok Táborában, ahová tudományos konferenciákon elért eredmények alapján hívták meg a résztvevőket, valamint önkénteseket toboroztak, akiket képzés során készítettek fel karitatív feladatokra, mint idősek segítése, programok szervezése.

Bővebben...
 
Tudományok Tábora 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tudományos Diákkör   

Tudományok Tábora - 2017

Az Alfalvi Fiatalokért Egyesület, a Sövér Elek Szakközépiskola Diákönkormányzatával 2017. augusztus 27-31 között szervezi a Tudományok Táborát.

Bővebben...
 
Élmények, riportok a Marosvásárhelyi Rádióban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Török Ildikó   

Májusi hónapban  látogatott el iskolánkba a Marosvásárhelyi Rádió  gyermekműsorának társszerkesztője és a Gazdaélet című rovat főszerkesztője, Sármási-Bocskai János. A Kölyök Rádió műsorában kaptak lehetőséget az I. osztályunk tanulói, hogy kipróbálják a rádiós szakmát.

 

Bővebben...
 


1. oldal / 24

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 26 vendég böngészi