Köszöntjük weblapunkon
Megyeközi Ifjúsági Sakkversenyt szerveztek Alfaluban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: gyindex.ro   

Megyeközi Ifjúsági Sakkversenyt szervezett december 2-án az Alfalvi Fiatalokért Egyesület a gyergyóalfalvi Sövér Elek Szakközépiskolával partnerségben. Az iskola dísztermében, a hétfordulós svájci rendszerben, 15-15 perces gondolkodási idővel zajló versenyre 43 gyerek nevezett Hargita es Maros megye iskoláiból.

Bővebben...
 
Ismét ügyeskedtek az alfalvi lányok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szekelyhon.ro   

Brassói rangos sakkversenyen szerepelt a gyergyóalfalvi Kiss testvérpár, Hanna és Abigél. Első és negyedik hely a teljesítményük jutalma. A Maria Firescu-Nădejde rapidsakk-emléktornát november 19-én rendezték meg. A 12 éven aluliak számára kiírt megmérettetésre két ország 12 klubjától 71 gyerek nevezett be, míg a felnőtt kategóriában 61 versenyző ült asztalhoz.

Bővebben...
 
Két bronzérmet nyert a gyergyóalfalvi sakkozó lány PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szekelyhon.ro   


A Vâlcea megyei Olănești-en zajlott a vegyes összetételű csapatok országos sakkbajnoksága, amelyet négy korosztály számára szerveztek meg. Két országos bronzérmet nyert a gyergyóalfalvi sakkozó lány, Kiss Hanna. Kiss Hanna immár hivatalosan is az ország legjobbjai közé tartozik

 

Bővebben...
 
Környezetvédelmi tájékozódási verseny – Nyíres 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jakab-Bálint Márton   

 

Október 20-án, illetve 21-én tájékozódási versenyt rendeztünk a Nyíres természetvédelmi területen, amely a csíki, gyergyói síklápok jellegzetes képviselője.

 

 

Bővebben...
 
„Játssz kreatívan!” - ifjúsági sakkverseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: DT   

„Játssz kreatívan!” – elnevezésű megyeközi ifjúsági sakkversenyt szervezett az Alfalvi Fiatalokért Egyesület a Sövér Elek Szakközépiskolában október 7-én. A bajnokságra több, mint 40 gyerek nevezett a Marosvásárhelyi és Székelyudvarhelyi Sportiskolából, a Csíkszeredai Jövő Sakk Klubtól, valamint a gyergyói medence iskoláiból.

Bővebben...
 


1. oldal / 26

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 53 vendég böngészi