Köszöntjük weblapunkon
Raluca Rîpan kémiaverseny 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Boglárka   

A Raluca Rîpan kémia tantárgyverseny Csíkszeredában szervezett megyei szakaszán idén én képviseltem iskolánkat. Az aznapi teljesítményem alapján megyei másodikként jutottam tovább az országos szakaszra, amelyet Aradon szerveztek.

Bővebben...
 
A fiataloknak is prioritást jelent az önkéntesség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hargitamegye.ro   

Tudományos illetve önkéntes jellegű táborban vett részt az Alfalvi Ifjúsági Egyesület


Hasznosan töltötte az Alfalvi Ifjúsági Egyesület az elmúlt nyarat, fiataljai részt vettek a Tudományok Táborában, ahová tudományos konferenciákon elért eredmények alapján hívták meg a résztvevőket, valamint önkénteseket toboroztak, akiket képzés során készítettek fel karitatív feladatokra, mint idősek segítése, programok szervezése.

Bővebben...
 
Tudományok Tábora 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tudományos Diákkör   

Tudományok Tábora - 2017

Az Alfalvi Fiatalokért Egyesület, a Sövér Elek Szakközépiskola Diákönkormányzatával 2017. augusztus 27-31 között szervezi a Tudományok Táborát.

Bővebben...
 
Élmények, riportok a Marosvásárhelyi Rádióban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Török Ildikó   

Májusi hónapban  látogatott el iskolánkba a Marosvásárhelyi Rádió  gyermekműsorának társszerkesztője és a Gazdaélet című rovat főszerkesztője, Sármási-Bocskai János. A Kölyök Rádió műsorában kaptak lehetőséget az I. osztályunk tanulói, hogy kipróbálják a rádiós szakmát.

 

Bővebben...
 
Versenyvizsga ideiglenes könyvelői állásra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Köllő Sándor   

12 MAI  2017

Liceul Tehnologic  „Sövér  Elek" Joseni judeţul Harghita, organizează concurs pentru ocuparea pe perioada determinată a funcţiei contractuale de administrator financiar (patrimoniu)/ contabil şef l , S .

 

Bővebben...
 


3. oldal / 26

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 65 vendég böngészi