Köszöntjük weblapunkon
Dévai verseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Török Ildikó   

2011. május 20. és 22. között Déván, a Corvin Kiadó szülővárosában, 27 nyertes csapat vehetett részt a kiadó által szervezett IV. szuperversenyen, a Rendkívüli Corvin Varázsfesztiválon. Csapatunk neve a ,, SASSZEMEK” volt három tanulóval: Vargyas Róbert, Szakács Gábor és György Norbert .Jó volt a hétvége az ismerkedésre, és a kikapcsolódásra.

Bővebben...
 
Környezetvédelmi Tájékozódási Verseny a Gyergyószentmiklósi 4-es kilométernél. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

Iskolánkban az elmúlt években rengeteg emlék és hagyomány született. Ezelőtt öt évvel a Sövér Elek Iskolaközpont és annak Diákönkormányzata kezdeményezett egy tájékozódási versenyt a borzonti nyíres területén. Az érdeklődés évről-évre nagyobb lett.

 

Bővebben...
 
Let’s Do It – Alfalu vs. hulladékgyűjtés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

Immár második alkalommal járjuk körbe 2011. szeptember 24-én a falut, az útpartot, az erdők egy részét, azért, hogy összegyűjtsük azt a hulladékot, amelyet találunk. Több mint 120 fiatal és 20 felnőtt egy átlagos szombati napját rááldozva tette mindezt, amely példaértékű, hiszen szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a felelőtlenségből természetbe került hulladék káros a környezetünkre, a világra.

Bővebben...
 
Kalandparkban az iskola Diákönkormányzata! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Baricz Andrea Boglárka - György Botond   

Szeptember 22-én iskolánk diákönkormányzata és azok a diákok, akik az évnyitó ünnepségen szerepeltek, egy jól megérdemelt kiránduláson vehettek részt a Hargitafürdőn működő Balu Parkban.

 

Bővebben...
 
Környezetvédelmi Tájékozódási Verseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

Felhívás: Környezetvédelmi Tájékozódási Verseny - 4-es kilométer Gyergyószentmiklós

2011. október 1. – szombat

Bővebben...
 


23. oldal / 26

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 72 vendég böngészi