Köszöntjük weblapunkon
Bucsin környéki turistaösvények kiépítése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

 

„Minden országban ismerünk valamit, és arra, ami a mi kincsünk nem tudunk vigyázni…”- egyik ismerősöm szavával élve így vágtam neki társaimmal a környéken lévő erdők turistaösvényeinek kijelöléséhez.

Bővebben...
 
V. DIÁKNAP PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

A Sövér Elek Iskolaközpont Diákönkormányzata immáron 5. alkalommal rendezte meg, iskolánkban hagyománya vált rendezvényét: a Diáknapot. Az előző években felemelkedő színvonal követte a rendezvényt. A szervezők idén is szerettek volna a színvonalnak megfelelni,...

Bővebben...
 
Mindenben a poént láttam!? - 8. Erdélyi Humorfesztivál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

A Szomszédnéni Produkciós iroda azaz Bálint Ferenc (Béfé) és Tóth Szabolcs (Téesz) immár nyolcadik alkalommal szervezték meg az R.M.D.SZ. közreműködésével az erdélyi humorfesztivált. Célja az új humorcsillagok felfedezése és megmutatása.

Bővebben...
 
7. Nemzetközi Kémikus Diákszimpózium PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ilyés Norbert, Birtalan Andrea, György Botond   

Április 1-3. között Pécsen szervezték meg a 7. Nemzetközi Kémikus Diákszimpóziumot. Nagy érdeklődés övezte a rendezvényt. Több, mint 50 előadást hallgathattak meg a résztvevők. A konferenciára közel 25 iskolából jelentkeztek tudományos munkássággal rendelkező gyerekek.

 

Bővebben...
 
Most már tudom, hogy milyen ha TUDOK! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gáll Levente   

Az iskolám és történelem tanárom Fazakas Károly segítségével sikerült helyezést elérnünk a Tudományos Diákkörök Erdélyi Konferenciáján, így lehetőségünk nyílt, hogy részt vegyünk az Országos konferencián is, melynek megrendezésére Békéscsabán került sor, 2011. március 25-26 között.

Bővebben...
 


23. oldal / 25

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 17 vendég böngészi