Köszöntjük weblapunkon
Mindenben a poént láttam!? - 8. Erdélyi Humorfesztivál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: György Botond   

A Szomszédnéni Produkciós iroda azaz Bálint Ferenc (Béfé) és Tóth Szabolcs (Téesz) immár nyolcadik alkalommal szervezték meg az R.M.D.SZ. közreműködésével az erdélyi humorfesztivált. Célja az új humorcsillagok felfedezése és megmutatása.

Bővebben...
 
7. Nemzetközi Kémikus Diákszimpózium PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Ilyés Norbert, Birtalan Andrea, György Botond   

Április 1-3. között Pécsen szervezték meg a 7. Nemzetközi Kémikus Diákszimpóziumot. Nagy érdeklődés övezte a rendezvényt. Több, mint 50 előadást hallgathattak meg a résztvevők. A konferenciára közel 25 iskolából jelentkeztek tudományos munkássággal rendelkező gyerekek.

 

Bővebben...
 
Most már tudom, hogy milyen ha TUDOK! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gáll Levente   

Az iskolám és történelem tanárom Fazakas Károly segítségével sikerült helyezést elérnünk a Tudományos Diákkörök Erdélyi Konferenciáján, így lehetőségünk nyílt, hogy részt vegyünk az Országos konferencián is, melynek megrendezésére Békéscsabán került sor, 2011. március 25-26 között.

Bővebben...
 
Gyergyó-medencei történelmi vetélkedőt nyert az iskola csapata PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jakab-Bálint Márton   

Gyergyószárhegyen rendezték a VI. Gyergyó-medencei történelmi vetélkedőt

Idén a szárhegyi Bethlen Gábor Általános Iskola szervezte meg az immár hagyományos, a Gyergyói-medence általános iskoláit megszólító, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emlékünnepe tiszteletére tartott történelmi vetélkedőt. A hétfői megmérettetésen tizenegy diákcsapat mérte össze a szabadságharc eseményeivel kapcsolatos tudását.

Bővebben...
 
Március 15. a II. és IV. osztályban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kolumbán Boglárka   

Március15-én reggel amikor elindultunk az iskolába egy szép tavaszi nap volt. Mikor becsengettek a tanító néni kérdezte, hogy milyen nap van ma?

Egyik osztálytársunk jelentkezett és mondta, hogy az 1848-as szabadságharcra  emlékezünk.

Bővebben...
 


25. oldal / 26

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 29 vendég böngészi