Köszöntjük weblapunkon
Természettud 2017 - diákkonferencia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Lukács   

Május 5-7 között, 13. alkalommal szervezte meg a Nagyszalontai Arany János Elméleti Líceum a Természettud diákkonferenciát. Iskolánkból Kiss Arnold kémia szakos tanár úr irányításával két előadással neveztek diákok a konferenciára.

 

Bővebben...
 
Értékes tények, nagy élmények - látogatás a Richter gyógyszergyárál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Beáta   

A Richter Alapítvány 2016 őszén érdemlegesnek tartotta, hogy iskolánk pedagógusát, Kiss Loránd kémia szakos tanár urat a Magyar Kémiaoktatásért díjjal tüntesse ki és jutalmazza. A jutalmazás egyik mozzanata, hogy a tanár úr által kijelölt tanulócsoport részt vehetett 2017. április 10- én a Budapesten szervezett Richter Gedeon Gyógyszergyár látogatással egybekötött „Rendhagyó Kémiaórán”.

Bővebben...
 
Rendhagyó kémia óra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vargyas Boglárka   

A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar kémiaoktatásért kuratóriuma ebben a tanévben is jutalmazott négy kémiatanárt a Magyar Kémiaoktatásért Díjjal. Ezek a tanárok a program keretén belül elhozhatták néhány diákjukat az alapítvány által szervezett rendhagyó kémiaórára. Az iskolánk díjazott tanára, Kiss Lóránd nem tudott részt venni, így az iskola másik kémiatanára, Kiss Arnold kísérte el a négy diákot.

Bővebben...
 
Nemzetközi Kémikus Diákszimpózium – Pécs 2017 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Beáta   

Az idei évben Pécs adott otthont a 10. Nemzetközi Kémikus Diákszimpóziumnak március 31. és április 2. között. A szimpóziumot kétévente szervezik és azokat a tanulókat várják, akik a kötelező iskolai tananyagon túlmutató kutatási tevékenységeiket szeretnék ismertetni.

Bővebben...
 
Hevesy György kémiaverseny - erdélyi döntő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kis Virág, Vargyas Boglárka   

A Hevesy György kémiaverseny Kárpát-medence egészére kiterjedő tantárgyverseny. Erdélyben a Magyar Műszaki Tudományos Társaság szervezi évről-évre. A verseny négy fordulóból áll, a végső megmérettetés az egri döntő, ahová minden kémia tantárgyat kedvelő diák szeretne kijutni.

Bővebben...
 


4. oldal / 26

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 102 vendég böngészi