Köszöntjük weblapunkon
„Dicsérjétek Őt csengő muzsikával” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bodor Julianna   

A minden iskolai évben induló Gitáriskola idén, talán az ötödik vagy hatodik generáció gitárost számlálja. Én sem tudom, mert sosem tartottam számon. Eredetileg az ifjúsági szentmise életre keltése volt a cél, ma már túlléptük ezen a célon és nem csak a szentmisén, hanem azon kívül is szeretnénk énekelni az Úrnak.

 

Bővebben...
 
,, A rajzolás az életem.” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Török Ildikó   

,,Amikor rajzolunk, saját világunkba kerülünk, és nincsen annál jobb világ, mint amit mi alkotunk magunknak.”

 

 

Bővebben...
 
Az úszás , mint lételemünk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Balázs Veronka   

Mit is jelent az , hogy tudunk úszni? az úszás az a mozgásforma, amely során az egyén kihasználva a fizikai adottságait , végtagjai erősségét ezek használásával képes a vízen fenn maradni , levegővétellel , illetve a víz alatt úszva , benntartva levegőjét.

 

 

Bővebben...
 
Aki zenével indul az életbe.... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Laczkó Gabriella   

Aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon. A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza.                                                       Kodály Zoltán

Bővebben...
 
Dekorációkészítés a XIX. Gazdanapi Sokadalom keretében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Balog-Baricz Remilda   

2016. október 29-én XIX. alkalommal rendezték meg a Gazdanapot községünkben.  A szervezők az idén egy újszerű, érdekes ötlettel álltak elő és felkérték a Sövér Elek Iskolaközpont óvodáit és az osztályokat, hogy egy kis jutalom ellenében készítsenek látványos, eredeti, természetes anyagokból készült dekorációkat erre az alkalomra.

 

Bővebben...
 


6. oldal / 25

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 20 vendég böngészi