Köszöntjük weblapunkon
Tudományos kapcsolatrendszer kiépítését kezdeményezték az alfalvi fiatalok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Diákkör   

Augusztus 19-én lezárult az Alfalvi Fiatalokért Egyesület szervezésében a Tudományok Tábora ötödik kiadása. Kezdetben a Tudományok Tábora olyan nyári tábor volt, amelybe az iskola diákönkormányzatának képviselőit és kiemelkedő képességű diákjait hívtuk meg.

Bővebben...
 
Tudományok Tábora - 2016 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: DIAKTANACS   

Az Alfalvi Fiatalokért Egyesület, a Sövér Elek Szakközépiskola Diákönkormányzatával 2016. augusztus 14-19 között szervezi a Tudományok Táborát.

Bővebben...
 
Örmény Kincskereső Vetélkedő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nagy Beáta   

A gyergyói Örmény Művészeti Fesztivál keretén belül megrendezésre került 2015. szeptember 5-én az Örmény Kincskereső Vetélkedő.

Bővebben...
 
Alfalvi Sakkbajnokság PDF Nyomtatás E-mail
Írta: DIAKTANACS   

Alfalvi Sakkbajnokságot szervezett szombaton május 21-én az Alfalvi Fiatalokért Egyesület a Sövér Elek Szakközépiskola partnerségével. A sakkversenyre a helyi óvodások-iskolások mellett a gyergyócsomafalvi Köllő Miklós Általános iskola valamint a gyergyószentmiklósi Salamon Ernő Elméleti Gimnázium fiatal sakkozói neveztek.

Bővebben...
 
Az alfalvi „Sövér Elek” Szakközépiskola XI. turisztika szakosztály diákjainak szakmai gyakorlata PDF Nyomtatás E-mail
Írta: http://www.milegyek.ro   

2015 szeptember 21.- 25. között zajlott a szakmai gyakorlat. Mint korábban, motivációs levéllel lehetett rá jelentkezni és a legjobban érdeklődő diákok közül részt vettek: Ambrus Boglárka, Ferencz Renáta, Gál Arnold, Magyari Veronika, Mándoki Hunor, Márk Bernadett, Nagy Beáta és Szekeres Endre.

Bővebben...
 


8. oldal / 25

BelépésKi olvas minket?

Oldalainkat 21 vendég böngészi