Címlap
Diákönkormányzat


„Játssz kreatívan!” - ifjúsági sakkverseny

„Játssz kreatívan!” – elnevezésű megyeközi ifjúsági sakkversenyt szervezett az Alfalvi Fiatalokért Egyesület a Sövér Elek Szakközépiskolában október 7-én. A bajnokságra több, mint 40 gyerek nevezett a Marosvásárhelyi és Székelyudvarhelyi Sportiskolából, a Csíkszeredai Jövő Sakk Klubtól, valamint a gyergyói medence iskoláiból.

Bővebben...
 
Táncház a DT szervezésében

A diákönkormányzat által megnevezett, meghirdetett Táncház 2016. november 15-én került megrendezésre a Sövér Elek Szakközépiskola dísztermében este 7 és 10 óra között.

Bővebben...
 
Rangos sakkverseny volt Korondon

Harmadik alkalommal rendezték meg a Kerámia Kupa elnevezésű nemzetközi sakkversenyt Korondon. A megmérettetésre négy megye huszonkét településéről több mint száz sakkozó érkezett: az Open kategóriában 78-an, míg a 12 év alattiaknál 28-an ültek asztalhoz.

Bővebben...
 
Önkénteseket képeztek Gyergyóalfaluban

 

Iskolakezdéssel zárult a gyergyóalfalvi Sövér Elek Szakközépiskola és az Alfalvi Fiatalokért Egyesület közös szervezésében zajló „Konstruktív Önkéntesség” program.
Bővebben...
 
Örmény Kincskereső Vetélkedő

A gyergyói Örmény Művészeti Fesztivál keretén belül megrendezésre került 2015. szeptember 5-én az Örmény Kincskereső Vetélkedő.

Bővebben...
 


1. oldal / 6