Címlap Matematika és tudományok
Matematika és tudományok
Bolyai Matematika Csapatverseny"Az igazat érteni, a szépet érezni, a jót gyakorolni kell!"Bővebben...
 
Raluca Rîpan kémiaverseny 2017

A Raluca Rîpan kémia tantárgyverseny Csíkszeredában szervezett megyei szakaszán idén én képviseltem iskolánkat. Az aznapi teljesítményem alapján megyei másodikként jutottam tovább az országos szakaszra, amelyet Aradon szerveztek.

Bővebben...
 
Rendhagyó kémia óra

A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar kémiaoktatásért kuratóriuma ebben a tanévben is jutalmazott négy kémiatanárt a Magyar Kémiaoktatásért Díjjal. Ezek a tanárok a program keretén belül elhozhatták néhány diákjukat az alapítvány által szervezett rendhagyó kémiaórára. Az iskolánk díjazott tanára, Kiss Lóránd nem tudott részt venni, így az iskola másik kémiatanára, Kiss Arnold kísérte el a négy diákot.

Bővebben...
 
Hevesy György kémiaverseny - erdélyi döntő

A Hevesy György kémiaverseny Kárpát-medence egészére kiterjedő tantárgyverseny. Erdélyben a Magyar Műszaki Tudományos Társaság szervezi évről-évre. A verseny négy fordulóból áll, a végső megmérettetés az egri döntő, ahová minden kémia tantárgyat kedvelő diák szeretne kijutni.

Bővebben...
 
Díjat nyert az országos döntőn a gyergyóalfalvi Erdős Réka

A budapesti székhelyű Magyar Természettudományi Társulat (MTT) és az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) által közösen szervezett Hevesy György Kémiaverseny országos döntőjét 2016. március 19-én szerveztük meg Marosvásárhelyen, a Bolyai Farkas Elméleti Líceumban.

Bővebben...
 


1. oldal / 3