Címlap Diákönkormányzat
Diákönkormányzat
Táncház a DT szervezésében

A diákönkormányzat által megnevezett, meghirdetett Táncház 2016. november 15-én került megrendezésre a Sövér Elek Szakközépiskola dísztermében este 7 és 10 óra között.

Bővebben...
 
Rangos sakkverseny volt Korondon

Harmadik alkalommal rendezték meg a Kerámia Kupa elnevezésű nemzetközi sakkversenyt Korondon. A megmérettetésre négy megye huszonkét településéről több mint száz sakkozó érkezett: az Open kategóriában 78-an, míg a 12 év alattiaknál 28-an ültek asztalhoz.

Bővebben...
 
Önkénteseket képeztek Gyergyóalfaluban

 

Iskolakezdéssel zárult a gyergyóalfalvi Sövér Elek Szakközépiskola és az Alfalvi Fiatalokért Egyesület közös szervezésében zajló „Konstruktív Önkéntesség” program.
Bővebben...
 
Örmény Kincskereső Vetélkedő

A gyergyói Örmény Művészeti Fesztivál keretén belül megrendezésre került 2015. szeptember 5-én az Örmény Kincskereső Vetélkedő.

Bővebben...
 
Alfalvi Sakkbajnokság

Alfalvi Sakkbajnokságot szervezett szombaton május 21-én az Alfalvi Fiatalokért Egyesület a Sövér Elek Szakközépiskola partnerségével. A sakkversenyre a helyi óvodások-iskolások mellett a gyergyócsomafalvi Köllő Miklós Általános iskola valamint a gyergyószentmiklósi Salamon Ernő Elméleti Gimnázium fiatal sakkozói neveztek.

Bővebben...
 


1. oldal / 5