Címlap Tudományos diákkör
Tudományos diákkör
A fiataloknak is prioritást jelent az önkéntesség

Tudományos illetve önkéntes jellegű táborban vett részt az Alfalvi Ifjúsági Egyesület


Hasznosan töltötte az Alfalvi Ifjúsági Egyesület az elmúlt nyarat, fiataljai részt vettek a Tudományok Táborában, ahová tudományos konferenciákon elért eredmények alapján hívták meg a résztvevőket, valamint önkénteseket toboroztak, akiket képzés során készítettek fel karitatív feladatokra, mint idősek segítése, programok szervezése.

Bővebben...
 
Tudományok Tábora 2017

Tudományok Tábora - 2017

Az Alfalvi Fiatalokért Egyesület, a Sövér Elek Szakközépiskola Diákönkormányzatával 2017. augusztus 27-31 között szervezi a Tudományok Táborát.

Bővebben...
 
Természettud 2017 - diákkonferencia

Május 5-7 között, 13. alkalommal szervezte meg a Nagyszalontai Arany János Elméleti Líceum a Természettud diákkonferenciát. Iskolánkból Kiss Arnold kémia szakos tanár úr irányításával két előadással neveztek diákok a konferenciára.

 

Bővebben...
 
Értékes tények, nagy élmények - látogatás a Richter gyógyszergyárál

A Richter Alapítvány 2016 őszén érdemlegesnek tartotta, hogy iskolánk pedagógusát, Kiss Loránd kémia szakos tanár urat a Magyar Kémiaoktatásért díjjal tüntesse ki és jutalmazza. A jutalmazás egyik mozzanata, hogy a tanár úr által kijelölt tanulócsoport részt vehetett 2017. április 10- én a Budapesten szervezett Richter Gedeon Gyógyszergyár látogatással egybekötött „Rendhagyó Kémiaórán”.

Bővebben...
 
Laborkukac 2017 diákszemmel

Beneveztünk a Laborkukac Diákvetélkedőre, amit A Sapientia  EMTE Biomérnöki és Élelmiszertudomány tanszéke idén már 7. alkalommal hirdetett meg. A versenyre 4 fős, általános és középiskolai diákokból álló csapatok nevezhettek be. Az idei tanévben 3 - 3 fős csapat általános, illetve középiskolás csapat jelentkezett.

Bővebben...
 


1. oldal / 5